KONYA DOĞANHİSAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdullah Cem ÜRESİN´in 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

   Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bütün kurumlarımız ve çalışanlarımızla yeni bir eğitim öğretim yılına hoş geldin diyoruz.

Geçen eğitim öğretim dönemlerinde öğrencilerimizin başarıları için gayretlerini esirgemeyen tüm eğitim emekcilerine teşekkürü borç biliyorum. Yeni eğitim öğretim yılında geçmiş yıllarda gösterilen başarıların daha da üzerine çıkmak için camiamızın çabalarını arttırarak çalışacaklarından şüphe duymuyorum.

     2015 yaz döneminde okullarımızın bütün donanım eksikliklerini gidermeye çalıştık. İlçemizin Zorunlu Hİzmet Kapsamına alınması ile beraber gerek iller arası gerek ilk atamalarla uzun senelerdir sıkıntısını çektiğimiz öğretmen açığımız da kapanmış oldu. Okullarımızın  ihtiyaclarını gidermek için çalışmaya devam edeceğiz.

     2015-2016 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diler, milli eğitim camiamızıdaki tüm çalışma arkadaşlarıma Yönetici, öğretmen ve personelimize  başarılar dilerim.

 

Abdullah Cem ÜRESİN

İlçe Milli Eğitim Müdürü 

Pazar Mahallesi İhzan Zeki Doyduk Cad. No61 Doğanhisar / KONYA - 0332 556 13 30

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.